Jailbreak your Ipod touch/Iphone. Quick Guide/ Hier kan je makkelijk je ipod jail breaken


Wil jij je Ipod / iphone ombouwen. Nou ik heb een makkelijke handleiding gemaakt, aangezien mensen te moelijk doen op internet met al die filmpjes. Zo simpel is het nou echt.

source

13 thoughts on “Jailbreak your Ipod touch/Iphone. Quick Guide/ Hier kan je makkelijk je ipod jail breaken

  1. ja maar als je Whatsapp download vraagt hij naar je nummer, als je die intoetst wordt er een sms naar dat nummer gestuurd en kun je beginnen met w'appen op je iPod.
    Ik heb het ook, het is heel makkelijk. 

  2. sommige spellen kosten zeker geld, maar ik moet je mededelen dat ik geen iPod meer heb. Ik werd het beperkte van Apple zat en ben overgestapt naar Android(Samsung Galaxy s2). Voor Android heb je gewoon een functie op je mobiel staan, die onbekende bronnen toelaat(wat eigenlijk betekent: jailbreak aan/jailbreak uit xd) en dan kan je er van alles opzetten zonder zulke gekkigheid als jailbreak. Maar ik probeer je geen android aan te smeren hoor! iPod is op het beperkte gedeelte na ook gewoon super!

  3. Je hebt vrij weinig aan whatsapp, aangezien deze app nummer gebonden is. Jouw iPod heeft geen nummer en kan daardoor niet gebruikt worden. Msn, Ping chat etc. zijn wel weer apps die je kan gebruiken;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *